Κυριακή 12 Ιουλίου 2009

Φιλικές Απαιτήσεις

Έν φυσιολογικόν να χιέλει ο μέσος άδρωπος για γιενέκα μιαν σχέσην γιατί επι το πλείστον σκεφτούμαστιν με τα πέη τζιαι τους κόλπους. Η φύση χιέλει μας να κάμομεν μωρά για να διαιωνηστεί το είδος. Αμμά η φύση έν μια ρουφτζιάνα επίσης γιατί αν ο στόχος του καυκώματος επιτευχεί εν ισυχάζεις ώστι να ξέρεις ότι ούλλοι οι φίλοι σου τζιαι ειδικά οι κολλητοί σου επίσης είναι σε μιάν σχέσην.

Τραναχτόν παράδειγμαν μια κολλητή μου. Η δυστυχής δεσποινίδα γνώρισεν τον έρωταν της ζωής της. Εχώρηεν τον επειδή έκαμεν της τζιέρατον αμμά εν τον εξίαεν. Επί τρία γρόνια τον εβουρούσεν που δισκοθήκην σε δισκοθήκην για να δει με πκοιάν συντυχάννει τζιαι μετά πκοιάν εννά πάει έσσω αφού το κοπελλούιν σαν καθαρός αρσενικός ήξερεν ότι η συνκεκριμένη εν ερωτεμμένη μέχρι αηδίας μιτά του τζιαι είσιεν την εις το περίμενε. Τζιαι με τούτον εννοώ ότι αν μεν του εκάθετουν καμιά άλλη έπκιαννεν την τηλ για να βρεθούσιν για γλέντιν τζιαι επειδή πολλές γιενέτζιεις έν νάκκον παλαβές ενόμιζεν ότι αφού πάει μιτά της σημαίνει ότι αγαπά την. Τραγικόν εν ναιν; Μην προσβάλλεστε κοπελιές. Εν είσαστεν ούλλες έτσι αμμά πλύν των ιερόδουλων οι γιενέτζιες συνδέουν την συνουσίαν με τον έρωταν. Οι αρσενιτζιοί κάμνουν το μόνον για την ευχαρίστησην επειδή εν γεννημένοι ιερόδουλες. Ορπίζω να μεν σας ήρτεν απότομον φιλενάδες.

Μετά που η κολλητή μου έγινεν νέον είδος ταράνδου ο έρωτας της αποφάσησεν να σοβαρευτεί τζιαι έχουν τα κανονικά τζιαι με τον νόμον. Ευκαριστήθηκεν τζιαι έπναεν η ψυσιή της; Σίγα μεν κουτσουβλήεις. Αντιθέτως τωρά που η ζωή της έσασεν έβαλεν αυτοσκοπόν να με κανονήσει με καμιάν γιατί ''ο έρωτας εν ωραίον πράμαν!!''. Ναι είδαμεν την ξεφτύλαν που επέρασες τζιαι το κλάμαν που έσυρνες κάθε βολάν που επήαιννεν τζιαι με άλλην. Τζιαι με έντα καρκιάν να της πεις ότι ο έρωτας της είσιεν καταντήσει στο 5ον τζιέρατον αρχαία τραγωδία τζιαι ειστό 10ον αρρώσκια;

''Μα γίνεται να μεν θέλεις σχέσην; Γίνεται να μεν θέλεις να παντρευτείς; Σκέφτου έντα ωραία εννά ήταν αν εφκαίνναμεν τα ζευκαρούθκια μαζίν!!'' Μακάρι να τα έφκαλα που τον πισινόν μου αμμά όι. Έτσι κουβέντες ακούω σχεδόν καθημερινά. Να της λαλείς όι εν με ενδιαφέρουν τζιαι να σου λαλεί ότι εν ναιν φυσιολογικόν. Που να ήξερεν πόσον φυσιολογικός είμαι...! Σε σύνκριση μιτά της προφανώς πολλά. Που να καταλάβει σε μερικούς εν τους αρέσκει τζιαι τόσον η συνουσίαν, η υποχρέωση τζιαι η ευθύνη του να ζιείς σε μιάν σχέσην τζιαι προ πάντων το φλέρτ. Γιατί το είσαξεν ο Ελληνισμός που την δύσην εν ιμπόρω να καταλάβω. Εν λογικόν να το παίζεις δύσκολος, να περνάς που εξέτασην τα μηνύματα σου πριν τα πέψεις, να προγραμματίζεις ένταμπου εννά πείς κτλ.; Έτσι παιγνιούθκια σπάζουν μου την. Αρέσκεις μου. Αρέσκω σου; Γιατί δεν περνούμαστεν; Τέλος! Δίχα μουσκουρούθκια. Καθαρά τζιαι κοφτά.

''Που εννά σου κάμουσιν προξένια οι γονιοί σου εννά δεις αν δεν θα παντρευτείς!'' Γιατί πρέπει να πάρω όπκοιον μου πούσιν; Ζιούμεν ειστόν προηγούμενον αιώναν; ''Εννά την απορρύψω όπκοια τζιαι να ναι!'' λαλώ. ''Εν θέλω σχέσεις. Εν θέλω να παντρευτώ!!'' ''Έντα γάρος!!'' απαντά. Όπως καταλαβαίννετε...ο γάρος έιπεν του πετεινού τζιεφάλα.

Η αθρωπότητα άρκεψεν να καταδιώκει τους βάρβαρους, μετά τους αλλόθρησκους, μετά τους εβραίους, μετά τους τρομοκράτες αράπηες. Έν η σειρά των μόνιμως εργένηδων άραγε σου; Έχω πολλήν μύλλαν, εννά κάμω καλόν σαπούνιν!

Μέτατρον

1 σχόλιο: